Airasia Buka Destinasi Baru Ke Lombok

Filed in artikel, Destinasi, Info Percutian by on October 17, 2012 0 Comments • views: 620

airasia ke lombok

Bagi kaki jalan yang menanti-nantikan destinasi baru maka ini adalah peluang untuk anda pergi bercuti ke destinasi baru iaitu ke Lombok .Ini kerana Syarikat Penerbangan Tambang Murah Airasia telah meluaskan lagi empayar dengan membuka destinasi kesana. Destinasi Baru ini dibuka 3x seminggu dan anda sudah boleh menempahnya mulai sekarang.

Pihak Airasia juga ada menganjurkan contest “AIRASIA LOVE LOMBOK” dengan menawarkan tiket pergi dan balik untuk pemenang contest tersebut. Untuk maklumat lanjut mengenai contest ini anda boleh klik disini

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Kami di majalahcuti.com terdiri dari beberapa individu yang mempunya minat yang mendalam dengan percutian. Banyak tempat yang telah kami jelajahi sama ada di dalam atau luar negara dan ingin kami kongsikan bersama anda semua segala tips yang telah kami pelajari semasa percutian kami. Oleh itu kami krew majalahcuti akan memberikan info yang terbaik, yang tiada di pasaran semasa khas untuk anda agar anda sentiasa up-to-date dengan info percutian terkini sama ada bertaraf tempatan ataupun dunia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *